fbpx

Summer ready met onze lymfedrainage body behandeling

Een populaire behandeling in aanloop naar de zomervakantie is de lymfedrainage behandeling. Deze massage techniek komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is vandaag de dag één van de meest geliefde behandeling onder vele modellen en celebrities.

Wat doet het:

Een lymfedrainage helpt om vochtophopingen en oedeem te verbeteren. Met name wanneer de temperatuur oploopt richting de zomer krijgen veel mensen last van vocht ophopingen.

Daarnaast helpt het masseren van gezwollen lymfeklieren om de huid te laten stralen. De behandeling helpt dan ook om de zichtbaarheid van cellulite te verminderen. Tot slot helpt deze massage het lichaam om afvalstoffen effectief af te voeren. Lymfedrainage kun je eigenlijk zien als een totale detox voor het lichaam.

Na de massage zie je meteen resultaat en voel je je absoluut ´lichter´. Je haalt het meest uit de behandelingen wanneer je lymfedrainage combineert met een gezond dieet en regelmatig sporten.

Alle voordelen op een rij van een lymfedrainage behandeling bij Cocon Wellness

·        Verminderen vochtophopingen

·        Sculpten van het lichaam

·        Verbetering afvoer afvalstoffen

·        Verstrakking van de huid

·        Verlichting oedeem klachten

·        Versterking van het immuunsysteem

·        Verbetering van de bloedcirculatie

Hoe vaak moet ik deze behandeling herhalen?

 Onze therapeuten raden aan om de behandeling intensief in te zetten met minimaal 2 behandelingen per week. Daarna kun je over op een wekelijkse of tweewekelijkse herhaalbehandeling. Onze therapeuten geven je graag een persoonlijk advies tijdens de eerste behandeling.

Waarom deze behandeling bij Cocon Wellness?

Bij Cocon Wellness werken we alleen met de allerbeste therapeuten om jou de beste behandelingen te geven. Iedere therapeut heeft jarenlange ervaring in het vak en Cocon waarborgt de kwaliteit van de massage technieken door een strikte screening. Bij Cocon Wellness ben je absoluut in goede handen.

Helpt lymfedrainage bij oedeem?

Ja zeker. Mensen met oedeem hebben zeker baat bij een lymfedrainage behandelingen. Oedeem is een ophoping van vocht in de weefsels. De functie van onze lymfevaten is om vocht af te voeren maar wanneer deze vaatjes zijn beschadigd kan deze functie belemmerd worden. Er ontstaat dan vochtophoping. Lymfedrainage helpt bij het afvoeren van overtollig vocht.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een lymfedrainage behandeling?

Veel water drinken is erg belangrijk. Zowel voor als na de behandeling. Door veel water te drinken help je het lichaam tijdens de massage om de afvalstoffen beter en sneller af te voeren. Daarnaast helpt voldoende water drinken natuurlijk ook voor een stralende huid.

Is de behandeling ontspannend?

Absoluut. De behandeling is erg ontspannend en helpt het lichaam om te ontstressen. De massagetechniek is licht en herhalend wat een rustgevend effect heeft. Elke lymfedrainage met COCON wordt afgesloten met technieken van onze relaxation massages zodat je heerlijk ontspannen je dag kan hervatten.

Helpt lymfedrainage bij het ´sculpten´ van het lichaam?

Absoluut. Doordat vochtophopingen verdwijnen komen de lichaamscontouren beter naar voren. Vooral bij de buik zie je een mooi before & after effect. Wist je dat veel modellen voor een belangrijke shoot een lymfedrainage inplannen om zo het lichaam te ´tonen´?

Hoe lang duurt de behandeling?

Je kunt kiezen uit 60 minuten of 75 minuten. Bij 60 minuten behandelen we 2 zones en bij 75 minuten 3 zones. De zones zijn: gezicht, armen, buik en benen. Iedere behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage. Je kunt de behandeling uitbreiden met diverse opties zoals een voetmassage, een hoofdmassage of een luxury coconut creambath.

Heb je meer vragen over deze behandeling? Laat het ons gerust weten.

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *